Høj kvalitet og med lang levetid
Kunsten er at få gammelt til at se nyt ud

Industri Lakering


Formspænd

Formspænd er en metode, hvor trælameller eller finérplader med lim imellem spændes fast i en form og under højt tryk og temperatur presses ud i den ønskede form. Formspænd har den fordel at selv meget store ting kan formgives. Den eneste reelle begrænsning er formen og pressens størrelse.

Bm lakering a/s tilbyder formspændte komponenter til møbelindustrien og beslægtede industrier.

Formene er kundespecifikke og produktet skræddersyet efter kundens ønske.

Dele til stole og andre formspænd

Hos vores samarbejdspartner AB Åbergs i Sverige produceres der formspændte møbeldele i absolut høj kvalitet og sværhedsgrad. I kombinationen af topmoderne produktionsudstyr, såsom højfrekvenspresser og 5 aksede CNC maskiner, skarpt bakket op af over 100 års erfaring i forarbejdning af massivtræ og finer gør, at AB Åbergs er særdeles konkurrencedygtige når det gælder høj kvalitet. Godt hjulpet på vej af den svenske kronekurs, samt indehaverens moral om at sætte tæring efter næring, er priserne også ganske fornuftige.

Generelt om overfladebehandling

Overfladebehandling foretages af forskellige årsager:billede
Overfladebehandling. Løbende produktion.
Bm lakering a/s tilbyder overfladebehandling af alle materialer – stål, træ og kunststoffer. BM lakering har produktionsfaciliteter til pulver- og vådmaling. vi kan således tilbyde overfladebehandling af selv store serier. Vor filosofi er enkel: Aftalt mængde, i aftalt kvalitet, til aftalt tid.

Renoveringsopgaver

Generelt foretages renovering med det ønske at give gammelt nyt liv. Kunsten er at få gammelt til at se nyt ud til den halve pris – det er lige hvad bm lakering a/s er gode til.

Mission

Det er vores mål at være den foretrukne partner for virksomheder som har fokus på at sælge og markedsføre produkter i høj kvalitet og med lang levetid.  

Vi tager på det kraftigste afstand fra køb og smid væk kulturen da vi forudser at denne bliver en tikkende bombe under vores miljø. Vi føler os derfor forpligtet til at bruge all vores viden til at løbende hjæpe bestående samt nye kunder med at udvikle og producere Deres produkter således at disse lever op til de højeste standarter.
På vores 3500 m2 store industrilakeri udfører vi industriel overfladebehandling på alle malbare overflader.

Vores væsentligste styrke ligger på vådlakering hvor vi råder over ikke mindre end 2 stk. convoyeranlæg hvor det ene er bemandet med 6 aksede Fanuc robotter. endvidere råder vi over et mindre pulver anlæg samt en stor automaler kabine.

Arbejdsopgaver udenfor virksomheden

Brandbeskyttelse og vedligeholdelse.

Bm lakering a/s har en afdeling som tager sig af arbejdsopgaver udenfor huset. Opgaven kan være reparation eller vedligeholdelse, men fælles for alle opgaver er at arbejdet ønskes udført med et industrielt malingssystem, som sikrer lang levetid for hvad angår finish og beskyttelse.

Det er vigtigt at skelne mellem bygningsmaleren og industrilakereren. Bygningsmalerens område er generelt maling af vægge, lofter, facader og andre emner – maling der anvendes her er ofte baseret på vand, og påføringsmetoden er rulle og pensel. Industrilakererens område er emner hvor der stilles større krav til korrosionsbeskyttelse. Påføringsmetoden er i udstrakt grad sprøjtning, som giver en pæn ensartet overflade.

Renoveringsopgaver med sprøjteudstyr kan udføres på stedet, hvor der ønskes sprøjte-kvalitet. Bm lakering a/s råder over udstyr som har en meget lav støv udvikling, hvilket gør os i stand til at foretage reparationer på kontorer, butikscentre og andre steder hvor der normalt ikke kan sprøjtes på grund af sprøjestøvudvikling. Sprøjtearbejdet kan foretages indendørs som udendørs, dog kræves der en minimums temperatur afhængig af malingssystemet.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

Firmainfo


  • Firma: BM Lakering A/S
  • CVR: 32831575

Adresse


  • Industrivej  3
  • 5580 Nr-Åby