Vores ambition er altid at møde kunderne
på et fagligt højt niveau

Om os


Historie

Virksomheden blev grundlagt i 1949 af malermester Bent Marxen som bygningsmaler-virksomhed, men meget har ændret sig siden. Under navnet BM Lakering stiftede Bent Marxen i 1968 en afdeling for industriel overfladebehandling og er således en af Danmarks ældste virksomheder på dette område.

I 1985 var Bent Marxen nået pensionsalderen og indledte generationsskifte med produktionschef Bent Lærche.

Bent Lærche videreførte virksomheden som industri lakereri, og fremstilling af inventar, med succes, men i år 2009 indledtes så endnu et skifte, således at  Martin Christensen nu er Direktør og indehaver af Bm Lakering a/s

Værdier

Vores kunder skal føle tryghed og opleve os som imødekommende og uhøjtidelige sparringspartnere, der på en professionel måde rådgiver kunden. Det er afgørende for at opnå det optimale resultat, at kunden nærer den fulde tillid til, at de har valgt en ordholdende og seriøs leverandør, der lever op til kundens forventninger.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource og ambassadører for firmaets holdninger og værdier. De er bevidste om det ansvar de har fået og overholder alle former for aftaler, mundtlige og skriftlige, indgået med eksterne som interne samarbejdspartnere. Kunderne oplever handlekraftige medarbejdere, der bidrager kreativt og aktivt i opgaveløsningen.

Vores kvalitet skal som minimum være på det aftalte niveau. Kvaliteten frembringes af dygtige og ansvarsfulde medarbejdere, der sammen med vores eksterne samarbejds-partnere lever op til firmaets holdninger til kvalitet og værdier.

Vores mission

Bm lakering a/s mål er at være den foretrukne samarbejdspartner.

Vi vil være førende med det faglige niveau og med udviklingen af kompetencer hos vore medarbejdere. Og vi vil konstant udvikle nye løsninger og koncepter til gavn for vore kunder. Vores ambition er altid at møde kunderne på et fagligt højt niveau og tilbyde dem kompetencer, som de ikke selv råder over.

Langvarige samarbejder

Vores målsætninger at skabe langvarige kunde-relationer – at nå de optimale løsninger kræver tid og erfaring. Vi vil derfor fortsat være gode til at holde på vore kunder og på vore medarbejdere.

Den store, lille leverandør

Vi vil bevare vores unikke virksomhedskultur som “Den store, lille leverandør” . Vi vil være udadvendte, ubureaukratiske, fleksible og resultatorienterede og altid have høje ambitioner. Vi vil bevare det arbejds-klima og den team-ånd, som er grundpillen i bm lakering a/s, og som sikrer vore kunder en altid pålidelig samarbejdspartner.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

Firmainfo


  • Firma: BM Lakering A/S
  • CVR: 32831575

Adresse


  • Industrivej  3
  • 5580 Nr-Åby